Access to the portal


Eerste registratie

Safeonweb@work is een online overheidsdienst die beschikbaar is voor vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties in België en hun afgevaardigden. Om zich te kunnen registreren op Safeonweb@work moet uw bedrijf of organisatie geregistreerd zijn bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Om uw organisatie te registreren bij Safeonweb@work, moet u eerst uzelf of een van uw medewerkers de nodige rol toewijzen op het platform My eGov Role Management voor het beheer van de toegang tot de online platformen van de overheid.

  • Klik hier voor onze stapsgewijze handleiding

Welke diensten biedt Safeonweb@work?

Safeonweb@work heeft als doel je organisatie te voorzien van hulpmiddelen om beter gewapend te zijn tegen cyberbedreigingen.

Blader door ons platform en ontdek al onze Tools & Bronnen die publiek en gratis beschikbaar zijn voor alle bedrijven en organisaties in België.

Registreer je organisatie en geniet van aanvullende diensten die helpen bij het identificeren en beperken van cyberbedreigingen die specifiek zijn voor je netwerk en domein.

Safeonweb browser extensie

De Safeonweb browser extensie is een internetbrowserextensie die de mate van vertrouwen meet die je kunt hebben in de websites die je bezoekt.

Cyber Threat Alerts

De service Cyber Threat Alerts helpt je organisatie bij het onderzoeken en beperken van potentiële cyberbedreigingen op je netwerk door meldingen te ontvangen o...

Quick Scan Report

Met de Quick Scan Report-service kunt u een rapport ontvangen dat u een overzicht geeft van zwakke plekken in de beveiliging en verbetermogelijkheden voor uw on...

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we u helpen?

Andere Gereedschappen en bronnen

Ontdek ook al onze andere Gereedschappen en bronnen die publiekelijk en gratis toegankelijk zijn voor alle bedrijven en organisaties zonder registratie.

Bekijk al onze Gereedschappen en bronnen