CyberFundamentals Framework

Het CyberFundamentals Framework is een verzameling concrete maatregelen om gegevens te beschermen, het risico op de meest voorkomende cyberaanvallen aanzienlijk te verkleinen en de cyberweerbaarheid van een organisatie te vergroten.

Meer informatie

Welke diensten biedt Safeonweb@work?

Safeonweb@work heeft als doel je organisatie te voorzien van hulpmiddelen om zich beter te wapenen tegen cyberbedreigingen.

Blader door ons platform en ontdek al onze Tools & Bronnen die publiek en gratis beschikbaar zijn voor alle bedrijven en organisaties in België.

Registreer je organisatie en geniet van aanvullende diensten om je te helpen bij het identificeren en beperken van cyberbedreigingen die specifiek zijn voor jouw netwerk en domein.

Safeonweb browser extensie

De Safeonweb browser extensie is een internetbrowserextensie die de mate van vertrouwen meet die je kunt hebben in de websites die je bezoekt.

Cyber Threat Alerts

De service Cyber Threat Alerts helpt je organisatie bij het onderzoeken en beperken van potentiële cyberbedreigingen op je netwerk door meldingen te ontvangen o...

Quick Scan Report

Met de Quick Scan Report-service kunt u een rapport ontvangen dat u een overzicht geeft van zwakke plekken in de beveiliging en verbetermogelijkheden voor uw on...

Recent nieuws, tips en waarschuwingen

Bekijk alle

Tools en bronnen

Deze diensten zijn openbaar toegankelijk en gratis voor alle organisaties zonder registratie.

Self-assessment

Deze zelfbeoordelingsvragenlijst is ontworpen om je te helpen bij het evalueren van het maturiteitsniveau van je organisatie op het gebied van cyberbeveiliging en om aanbevelingen te krijgen voor verbetering.

Meer informatie

Policy templates

Deze set aanpasbare en bewerkbare beleidssjablonen is ontworpen om het eenvoudiger te maken om informatiebeveiligingsbeheer binnen je organisatie te implementeren.

Meer informatie

Bronnen

Top adviezen

Bekijk alle

Veelvoorkomende bedreigingen

Bekijk alle

Gereedschap

Bekijk alle
De NIS2-wet

De NIS2-wet

Ontdek wat de NIS2-wetgeving voor jouw organisatie betekent, of je binnen het toepassingsgebied valt en wat jouw verplichtingen kunnen zijn.

/nl/nis2
Ondersteunende Maatregelen

Ondersteunende Maatregelen

Je weet dat cybersecurity belangrijk is voor je organisatie, maar de investering in middelen en vaardigheden ontmoedigt je? Twijfel niet! In België bestaan er verschillende subsidiemechanismen om je te ondersteunen bij de uitvoering van je beschermingsmaatregelen.

/nl/tools-resources/ondersteunende-maatregelen
Video's & Webinars

Video's & Webinars

Deze webinars zijn bedoeld om organisaties te informeren over de belangrijkste cyberbedreigingen en praktisch advies te geven over hoe ze zichzelf en de gegevens van hun klanten kunnen beschermen.

/nl/tools-resources/videos-webinars