CyberFundamentals Framework

Het CyberFundamentals Framework is een verzameling concrete maatregelen om gegevens te beschermen, het risico op de meest voorkomende cyberaanvallen aanzienlijk te verkleinen en de cyberweerbaarheid van een organisatie te vergroten.

Meer informatie

Gereedschap

Bekijk alle

Self-assessment

Deze zelfbeoordelingsvragenlijst is ontworpen om je te helpen bij het evalueren van het maturiteitsniveau van je organisatie op het gebied van cyberbeveiliging en om aanbevelingen te krijgen voor verbetering.

Meer informatie

Policy templates

Deze set aanpasbare en bewerkbare beleidssjablonen is ontworpen om het eenvoudiger te maken om informatiebeveiligingsbeheer binnen je organisatie te implementeren.

Meer informatie
De NIS2-wet

De NIS2-wet

Ontdek wat de NIS2-wetgeving voor jouw organisatie betekent, of je binnen het toepassingsgebied valt en wat jouw verplichtingen kunnen zijn.

/nl/nis2
Ondersteunende Maatregelen

Ondersteunende Maatregelen

Je weet dat cybersecurity belangrijk is voor je organisatie, maar de investering in middelen en vaardigheden ontmoedigt je? Twijfel niet! In België bestaan er verschillende subsidiemechanismen om je te ondersteunen bij de uitvoering van je beschermingsmaatregelen.

/nl/tools-resources/ondersteunende-maatregelen
Video's & Webinars

Video's & Webinars

Deze webinars zijn bedoeld om organisaties te informeren over de belangrijkste cyberbedreigingen en praktisch advies te geven over hoe ze zichzelf en de gegevens van hun klanten kunnen beschermen.

/nl/tools-resources/videos-webinars

Bronnen